Magazijnstelling gebruikt

Diverse gebruikte stellingen

Heeft u geen voorkeur voor nieuw of gebruikte stellingen? Dan zijn gebruikte stellingen misschien wel iets voor u. Een gebruikte stelling die netjes is afgebroken kan op een andere plek weer worden opgebouwd en in gebruik genomen worden. Onze expert checkt eerst uiteraard altijd de veiligheid van deze stellingen alvorens ze ergens anders te plaatsen. Gebruikte stellingen zijn prijstechnisch natuurlijk prijstechnisch. Wij hebben allerlei diverse gebruikte stellingen uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een gebruikte palletstelling, legbordstelling, bandenstelling of draagarmstelling? U bent bij ons aan het juiste adres.  

Hackeberg is uw gecertificeerd partner met meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om het inrichten van magazijnen door middel van het opstellen van gebruikte stellingen. Onze installateur is tevens ook gecertificeerd magazijnkeurmeester dus keurt de stellingen ook direct en kan daarbij een veilige werkplek garanderen.    

Vraag vandaag nog meer informatie aan en wij helpen u snel en voor een goede prijs aan de juiste stellingen. Wij installeren de stellingen voor uw en verzekeren u van een veilige werkplek!

Snelle Service

Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een voorstel heeft.

MagazijnKeuring

Onze keurmeester kan uw magazijn keuren na installatie.

Ontzorgen

Wij ontzorgen en zorgen voor een veilige werkplek voor uw medewerkers. 

Palletstelling gebruikt?

Uw kunt kiezen voor gebruikte palletstellingen wanneer u op zoek bent naar aanvulling op uw huidige palletstellingen. Een gebruikte palletstelling voldoet bij ons altijd aan de veiligheidsnormen. Wij controleren alle  gebruikte palletstellingen vantevoren op gebruikschades of gebreken. Wanneer ze niet voldoen aan de eisen gebruiken we ze ook niet meer. Een palletstelling die gebruikt is doet niet af aan de functie die hij moet dienen. Daarnaast,  

Tips Gebruikte Stellingen

Is het een aanvulling op uw huidige stellingen? Check dan eerst welk merk u heeft staan.

Laat de gebruikte stellingen checken of ze nog voldoen aan de veiligheidseisen.

Vraag experts om advies.

Onze Stellingen

Palletstellingen

Wij verzorgen de beste inrichting voor uw bedrijf met palletstellingen. 

MEER INFO

draagarmstellingen

Wij verzorgen de beste inrichting voor uw bedrijf met draagarmstellingen.

MEER INFO

bandenstellingen

Wij verzorgen de beste inrichting voor uw bedrijf met bandenstellingen.

MEER INFO

Hackeberg uw partner

Hackeberg is een klein en vooral persoonlijk bedrijf waarbij we onze oplossingen compleet afstemmen op uw wensen. Al meer dan 10 jaar voorzien wij diverse bedrijven van magazijnkeuringen, inrichtingen voor winkels, magazijnen en kantoren. We bespreken de behoefte en bieden daar een passende oplossing voor. Wij zijn uw no-nonsens meedenkende partner.